For meget mor…

Århh… kender i det… Efter man har fået barn og har været van til graviditets tøj og amme bh’er. Kan det være svært at slippe det igen. For det er jo SÅÅÅÅ rart…
Må tilstå at mine ynglings graviditets bukser har jeg slidt i stykker. Og nej… det var ikke under graviditeten men brugte dem også under barselsen. For det var så rart når man ofte sad på gulvet eller kravlede rundt med den lille. Eller for den sagt skyld når man ammede og ikke gad at sidde med bar mave fordi man havde fået noget knap så ammevenligt tøj på.

Men lige i øjeblikket står jeg lidt i den situation at jeg gerne vil ud af mine amme bh’er. Men de er så behagelige og jeg er ved dø hver gang jeg får en af mine “gamle” bøjle-bh’er på. For uh ha det føles ikke så rart som det jeg har været van til i over 2 år nu.

Så det er på tide for mig at finde noget nyt og lækkert. Hvor jeg får lidt af det jeg savner. Nemlig at slippe for det her “mor undertøj”. Men få noget der er pænt, feminint og behageligt. Men fås det… JEP jeg har i hvert fald fundet det. 😉

Lur lige denne her lækre bralette fra Hunkemöller.

Den er da så fin. Uden bøjler og fin med blonder. Og samtidig så behagelig. Det er jo så dejligt! Og hvis jeg skal være ærlig havde jeg ikke forventet at finde noget så behageligt og samtidigt så fint.

Ej men altså så kan jeg da bliver lidt mere feminin igen.

Dette indlæg er skrevet i samarbejde med Hunkemöller.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen