Total yngling ynglings…

Åhhh kender i det… Noget bliver bare aldrig forældet!
Er der noget jeg er helt vildt med lige pt. Så er det når jeg komme hjem fra job. Tager mig et bad og hopper i mine total ynglings natkjoler fra Hunkemöller i dette grå og kedelige sommervejr.

Og helt særligt så er jeg vild med den lange udgange af den. Syntes de er fantastiske når man sidder her disse små kolde sommeraftner og kunne gemme sig lidt i sin superlækre, bløde og behagelige lange kjole. Som stadigvæk er super fin.

Ærligt at må jeg tilstå at jeg har dem på HVER DAG! Jeg har tre sorte natkjoler og en hvid natkjole. Helt samme model. Tosset ja… men der er bare noget der er YNGLINGS!

Og så må jeg da sige at jeg tror at min kæreste sætter mere pris på at jeg vimser rundt i dem end at gammelt hullet joggingsæt som det ellers kunne være. 😉

Det sjove er så at når jeg omtaler mine elskede natkjoler får jeg tit det spørgsmål. “Sover du i natkjole?” Griner… og der må jeg så svare nej. Griner. Jeg tager den af så snart jeg skal sover. Men har dem på hele aften. Og så boede jeg virkelig i dem under min graviditet og den første tid. Man han være gravid i dem. og de er så nemme at amme i. Virkelig lækkert med noget dejligt og pænt samtidig. 🙂

Men men men… må så også siger at jeg har virkelig mange gode minder i dem. For før at Lucas kom til. Og inden min veninde fik kæreste. (Min dreng fra august 18) Der havde jeg en del ture i byen med min veninde Camilla. Også sov vi hos os. Da vi bor i byen. Og da min kæreste har natarbejde når min veninde var børnefri. Så det var et godt match. 😉

Vi har så mange billeder af os sammen i de natkjoler som vi altid endt i når vi kom hjem fra byen og skulle hygge.

Øverste billede er lånt fra Hunkemöllers hjemmeside.
Dette indlæg er skrevet i samarbejde med Hunkemöller.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen