Tid til nye sko…

Mine hverdagskondisko, som jeg bruger til alle hundelufteture, ture med min dreng på legepladsen og meget mere. Er der ved at være et større hul ved tåen hvilke ikke er så supersmart. Hvilke nok er ved at betyde at jeg må til at få købt mig nogen nye sko. Og jeg føler det lidt heldigt at det er ret så på mode at gå i kondisko. Man kan have det på til alt. Så jeg skal selvfølgelig have et par super behagelige kondisko.

Jeg har i den forbindelse kiggede lidt nærmer på The atheles foot hjemmeside. De har butikker i mit område. Både her på Amager, Nørreport og Frederiksberg. Samt mange andre steder. Så derfor kigger jeg lidt på deres siden så jeg kan forkorte tiden i butikken. Da jeg meget gerne vil prøve dem her inden jeg køber dem. Da jeg svinger meget i størrelser i kondisko.

Et billede, der indeholder fodtøj, beklædning, sort, par

Automatisk genereret beskrivelse

Jeg er faldet over disse sneakers.

Jeg kan godt lige at de har mange farver så jeg kan matche dem til meget forskelligt.
Det er samtidig længe siden jeg har haft et par Asics sko. Men før i tiden havde jeg altid Asics løbesko. Men det var dengang jeg løb. Griner. Nu går jeg meget mere ture med hunden og klap/barnevognen end jeg løber nogen steder.

Så Asics miner mig så meget om min håndbold tid. Hvilke var en fantastisk tid med mange gode minder.

Mine erfaring med Asics er ret gode. De er supergode og holdbare. Det er en god sko man kan have i meget lang tid og det er præcis hvad jeg har behov for når jeg bruger dem hver eneste dag til mange lange ture med min dreng og vores hund.

Billede er lånt fra The athelesfoot.dk
Indlægget er skrevet i samarbejde med The atheles foot.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen