Tid til at smide corona kg…

Jeg er seriøst blevet tyk. Det vil sige at jeg har ca taget 8 kg inde for det sidste års tid. Og lad mig bare sige det sådan at corona har ikke hjulpet mig med at smide dem. Eller bare have mere fokus på dem.

Jeg har været med i Tæl skridt kampagnen og jeg når godt 10.000 skridt plus hver dag. Men det er ikke nok for mig til at jeg får smidt noget som helst. Så jeg har besluttet mig for at jeg må til at løbe. Jeg har aldrig været fan af løb. Det har virkelig kun været noget jeg gjorde for at nå metroen eller et godt tilbud. Ha ha… Ej det passer ikke helt. For da jeg var yngre og spillede håndbold løb jeg en del. Og for en 5 år siden da jeg trænede op til Nordic Rase startet jeg med at løbe igen. Men ja i læste rigtigt… Det var så 5 år siden… Så måske jeg skulle tage mig sammen igen. Da jeg ville kunne gøre det med min dreng i vores City elite klapvogn også have vores hund Neela med samtidig. Så endelige ret oplagt. Men gud hvor jeg endelig ikke gider. Men men men… Hvad man ikke gør før skønheden og for at smide de kilo jeg har fået for meget.

Sidste jeg fik tjekket mine fødder i forhold til løb sku jeg have et par Nike løbesko. Så det går jeg efter igen. Og på Intersports hjemmeside fandt jeg disse. Som er meget li mine sidste.

Et billede, der indeholder beklædning, fodtøj, dækket, bord

Automatisk genereret beskrivelse

Og så er de da megafede og neutrale. Og og og.. det bedste af det hele de er også på tilbud. Og det er noget jeg virkelig godt kan lide.

Så nu hvor jeg skal i gang føler at jeg virkelig har fortjent et par nye sko. Som jeg altid siger og mener. ”Gå aldrig ned på udstyr” Og det gør jeg endelig heller ikke. 😉

Og i denne skrivende stund. Har jeg så lige bestemt mig for at bestille dem online. SERIØST de har 365 dage retur ret. Også kan de både sendes retur eller byttes i en fysik butik. Så det gjorde da lige min dag meget nemmer. ”Bestil”! Også må jeg bare til at løbe fra de 8 for meget kilo. 😉

Billede er lånt fra Intersport.dk
Indlægget er skrevet i samarbejde med Intersport.

1 kommentar til “Tid til at smide corona kg…”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen