Elsker et godt outlet…

Jeg har altid handlet en del online. Da det er muligt at sidder og shoppe i ro og mag hjemme i sofaen. Især når jeg ved hvad jeg vil have. Mærker jeg kender eller sådan noget i den stil.

Men efter at corona gjorde sit indtog i hele verden. Og den derved også indtog Danmark. Så er jeg blevet endnu mere online.

Jeg skriver indkøbslister over alt hvad vi mangler.
Om det skal handles fysisk eller kan gøre online. Om jeg lige skal tjekke om det måske er muligt at gøre online i stedet for fysisk.

Et billede, der indeholder lotion

Automatisk genereret beskrivelse

Og hår og hudprodukter er nået jeg altid har handlet fysiske i faste butikker. Men her under conona røg det på listen om ”Tjek det lige online. Og i den forbindelse faldt jeg over siden Hair Outlet. ”What is not to like.”

Der fandt jeg så en masse Paul Mitchell produkter virkelig billigt. Jeg fandt produkter med op til 59% rabat. Det er jo helt vildt. Det er ikke ofte jeg har fundet det.
Så der fik jeg så lige klaret en del indkøb. Og Jeg kan nu sætte hårprodukter på listen over mine online køb.

Paul Mitchell skriver om dem selv:

Paul Mitchell er mere end luksus hårpleje – Det er en holdning!
Fra produktion til hår er der aktivt gjort en indsats for at beskytte miljøet til fordel for de næste generationer. Når du køber et hårprodukt fra Paul Mitchell er du med at bidrage til at gøre verden til et smukkere sted, bevare vores naturlige ressourcer, beskytte vores dyr og sikre rettighederne for alle mennesker. Paul Mitchell er luksus hårpleje med en holdning til det vigtige: nemlig vores natur.

Viste du det??

Men må sige at jeg har fået rykkede lidt på mine faner af indkøb hvilke er ret sundt. For at få sparet flere penge på indkøb og spare tid samtidig letter virkelig min hverdag.

Billede er lånt fra Hair outlet
Indlægget er skrevet i samarbejde med Hair Outlet.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen