Åhhh… så meget mor…

Gud hvor er jeg blevet meget mor aragtig… Nogle gange lidt for meget syntes jeg. Og i dette tilfælde vil jeg faktisk gerne skjule det lidt. Og så må man jo gøre det så godt man kan.

Jeg skal have nye sandaler. Jeg har kun mine gamle ”graviditets sandaler” som jeg kalder dem. nemme at komme i da jeg var stor og helt ikke skulle bøje mig ned. Læs mellem linjerne. KUNNE ikke bøje mig ned. 😊

Et billede, der indeholder person, udendørs, kvinde, mand

Automatisk genereret beskrivelse

Men jeg har virkelig brug for nogen jeg går godt i når vi skal i Zoo, legepladsen med mere. Men jeg vil også gerne have en pæn sandal.

Så kunne jeg skjule det der mor noget. Hvor det skal være praktisk så vil jeg gerne det. Og netop kunne finde noget pænt men godt at have på.

Og i den forbindelse faldt jeg over MAAK som forhandler disse sandaler for LOFINA.
Denne Lofina sandal er lavet i kraftigt kalveskind. Den er super finde til både jeans, shorts, nederdel, kjole med mere. Og så skriver de også selv at den er meget komfortabel. Hvilke er præcis hvad jeg har behov for.

Jeg må ærligt tilstå at jeg ikke kendte til mærket før jeg fandt disse fine sandaler. Og da jeg godt kan lide at læse baggrunden for diverse mærker, så læste jeg selvfølgelig også om dette.

De skriver følgende:

Lofina er toppen af poppen, når det kommer til fodtøj. Virksomheden er familiedrevet af ægteparret Lise-Lotte og Morten, som har boet i Italien, hvor fascinationen af det italienske håndværk opstod. Lofina-sko er håndlavede i Italien og primært fremstillet i kalveskind, som gør dem ekstra komfortable. Hvad end det er sko, støvler eller sandaler vi taler om, findes der ikke noget mere skønt for dine fødder. Lofinas værdier har helt fra starten været god komfort og høj kvalitet, uanset om det drejer sig om sandaler eller støvler.    

Så det tiltaler jo mit moderhjerte der har virkelig brug for noget komfort men pænt. Og det hele får jeg så her.

Billedet er lånt af MAAK
Indlægget er skrevet i samarbejde med MAAK.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen