Gør havearbejdet nemmer…

Jeg har altid handlet en del online. Da det er muligt at sidder og shoppe i ro og mag hjemme i sofaen. Især når jeg ved hvad jeg vil have. Mærker jeg kender eller sådan noget i den stil.

Men efter at corona gjorde sit indtog i hele verden. Og den derved også indtog Danmark. Så er jeg blevet endnu mere online.

Jeg skriver indkøbslister over alt hvad vi mangler.
Om det skal handles fysisk eller kan gøre online. Om jeg lige skal tjekke om det måske er muligt at gøre online i stedet for fysisk.

Men en ting jeg aldrig havde overvejet før Corona var at hjemme om jeg kunne bestille jord hjem til at plante. Mennn… hvad corona ikke får en til. Og shit hvor var det nemt.

Min mor skulle have lavede en masse højbede og nu var muligheden der nu hvor alle var sendt hjem. Så der var tid til gå i haven. Men min mor har fået nyt knæ så at slæbe 1000 poser muld til de højbede var jo ikke en mulighed. Også slet ikke under conona hvor vi holdte os hjemme. Så vi gik online. Og seriørt. Hvorfor er det lige at vi ikke har set/fundet ud af dette før nu? Det er jo så meget nemmer at få alt den muld levering hjem. Frem for at slæbe sig halvt i ihjel.

Så vi fik bestilt højbedsmuld hjem til den helt store guldmedalje. Så nu er der rigtig blevet plantet derhjemme.

Et billede, der indeholder mad, frugt, kage

Automatisk genereret beskrivelse

Det har skrevet følgende:

Køb dit muld til højbedet hos Haveglad. Vi forhandler et bredt udvalg af højbedsmuld i forskellige mængder, så det passer specielt til dit behov. Højbedsmuld henvender sig specielt godt til beplantning i højbede og plantekasser. I vores kategori kan du blandt andet finde vores GreenBio højbedsmuld til økologisk dyrkning. Jorden i gødningen er godkendt til økologisk dyrkning ved Miljø –og Fødevareministeriet. Hos os får du altid fri fragt ved køb af bigbags med højbedsmuld. Køb dit parti allerede i dag. 

Billede er lånt fra Haveglad
Indlægget er skrevet i samarbejde med Haveglad.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen