El-cykel… Ja tak…

Jeg får min el-cykel i næste uge ser det ud til… Jubii… jeg kan næsten ikke vente.

Det bliver så mega mega mega fedt!

Jeg glæder mig som et lille barn. Jeg har boet her på Amager i 3,5 år nu og jeg har ikke en cykel. Nu hvor jeg har fået Lucas der går jeg til alt og jeg går så mange km om dagen. Men gud hvor bliver det fedt at vi kan køre rundt. Jeg glæder mig sådan. Så nu skal jeg ud at finde en cykelhjelm til ham.

Målet er også at når jeg er færdig med at “passe børn” så håber jeg på at finde et job i cykel afstand. Men… Jeg ønsker ikke at være helt svedig når jeg når på job. Og det forventer ikke at blive på en el-cykel. Griner. Og Lucas er så stor at han vil syntes at det er rigtig hyggede at kunne cykle det er jeg helt sikker på.

Og får ikke at nævne klimaet… Ej nej nej… Så klima nørd er jeg ikke. Men man får da tudet ørene fulde af KLIMAET. Og jeg er ved at være træt af at høre på det. Så det er ikke derfor jeg får en el-cykel. Men fordi at det kommer til at gøre en kæmpe forskel for mig og min hverdag når man skal hente og bringe og bare ikke gider taget toget.

Mangler du også en el-cykel. Så tjek Bikester ud.

Dette indlæg er skrevet i samarbejde med Bikester.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen