Mange store fester betyder nyt tøj…

Det er helt vildt så meget vi skal i April, maj og juni.

3 bryllupper, 40 års fødselsdag, Polterabend, 50 års fødselsdag.
Det kræver altså en opgradering af garderoben. For mit vedkommende kræver det somme tider ammevenligt, andre gange kan jeg tage noget fra skabet. Da lille manden ikke skal med. Og jeg derfor ikke skal tænke på hvor amme venligt det er.

Men kæresten han trænger virkelig også til en opgradering af garderoben. Og det er ellers noget han virkelig plejer at have styr på. Mennn? jeg må nok sige denne gang at jeg har måtte fortælle ham… “du skal have købt, nogen nye sko og du skal have købt et nyt jakkesæt mm”. men ærligt tiden er der ikke for os. Mig… Jeg er optaget af vores dreng. Barsel, opstart af dagpleje fordi vi ikke kan få plads til vores dreng. Så alt er bare nemmer at klare online. “Ja hva pokker gjorde man før” griner.

Men min kæreste er ikke det den hurtigste hvis han ikke lige føler for det. Så jeg googlede lige for at finde hvad jeg syntes ville være fint.

Og jeg kan varmt anbefale at købe herretøj hos Bygholm Menswear.
Der er meget forskelligt og forskellige stil.

Så næste bryllup. Skal han have et pænt blå sæt på. og en vild farverig og anderledes vest på. Da min kæreste godt kan li at gøre noget anderledes. Hvilke er ret fedt.

Dette indlæg er skrevet i samarbejde med Bygholm menswear.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen