Fortnite…

Gud hvor er der mange ting man ikke ved. Men hurtigt finder ud af hvad er når man får børn.

Ikke at min dreng kan fortælle mig hvad Fortnite er endnu. Men der går sku ikke mange år så sidder han også og belære sin tusse gamle mor om nye ting. Smarte move mm.

Jeg anede ikke hvad Fortnite var før jeg sku til 10 år fødselsdag hos min veninde dreng. Og hele ønskelisten bestod af Fortnite. Og hvad pokker er det… Så google min ven. Hvor køber jeg noget af det og hvad er det. Da jeg så hvad det var forstår jeg ikke at jeg kunne undgå at have hørt om det. Da alle jo taler om de og de mange danse. Det er jo helt tosset.
Og sjovt nok det tog mig tid på google at finde noget med så fandt jeg  t-shirts hos Kidikid.dk.

Mega fedt. Og ungen blev jo sååå glad for at få noget af det. Og i de dage jeg var hos min veninde. Som desuden bor i Jylland. fik jeg også ind med skeer hvad Fortnite er og hvordan og hvor ledes det hele hæng sammen.

Dette indlæg er skrevet i samarbejde med Kidikid.dk.

2 kommentarer til “Fortnite…”

  1. Skriv til os hvis du kunne have lyst til at skrive lidt om fede plakater vi har også gamer plakater til de små størrelser.

    Mvh Kasper
    //www.CItatplakat.dk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen