Dåbsgaver…

Okay først og fremmest… Gud en ny verden man er kommet ind i nu hvor jeg har fået barn. Så mange nye ting. Mærke, legetøj, mad, steder, ting. Alt er børn børn børn.

Hvilke på mange måde er lidt skræmmende. Mennn? Alligevel føler jeg at jeg har fundet en god balance i det. Og nyder min tilværelse med den lille ballademager som snart er 8 måneder. Jep… 8 måneder… Det er vildt ikke. Tiden flyver seriøst afsted.

Vi har lige fået overstået dåben. Lidt sener end de 6 måneder. Men da vi havde navngivet ham så gjorde det inden forskel hvornår vi valgte at holde det.

Vi havde en super hyggeligt dåb, som vi valgt at holde hjemme. Med stort telt på tagterrassen så gik det hele super fint. Og det var en mega hyggelig dag lige som jeg havde ønsket mig for ham.

Og i fik sådan nogen fine gaver. Men er du gal jeg brugt lagt tid på at finde på ønsker til dåbsgave til ham.

Men da jeg er super glad for en side der hedder parcellet. Så gik jeg derind og fandt ret mange ting, da de har lige de mærker som jeg er vild med. Også gør det det bare nemmer at kunne finde ting fra samme hjemmeside.

For jeg bruger altid en app der hedder addwish. Hvor jeg så kan dele ønskesedlen. Og der ligger jeg link ind til produktet så det er nemt for andre at finde. For er der noget der er forvirrende så er det sku da de der navne og mærke på børneting.

 

Havde feks ønsket mig.

  • Nat lampe
  • Service da han sku begynde at spise snart
  • Fødselsdags tog
  • Fødselsdags flag
  • Bøger
  • Træ legetøj
  • Aktivitets legetøj

Dette indlæg er skrevet i samarbejde med Parcellet.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen