Søvn er vigtig…

Søvn når man har en lille dreng er ikke altid hvad søvn har været.
Men for pokker det er ikke noget nyt. Det ved alle jo om de har børn eller ej så bliver man tudet ørnene fulde af det.

Men frem til min dreng var omkring 5,5 måneder. Har jeg faktisk sovet helt okay. Været vågen og skulle amme Ja. Men ellers har han ikke holdt mig vågen. Men nu er det noget andet og han er ret så vågen ofte. Så er lidt mere træt.

Så derfor mener jeg at det er utrolig vigtig at man gør hvad man kan for at sove godt. Det gælder seng, dyner, puder mm. Så derfor har jeg kiggede på Cocoon Compnay dyner og puder.

Da jeg snart har fødselsdag og godt kunne ønske mig lidt nyt til soveværelset.

Også er jeg begyndt at kigge på nyt til vores dreng Lucas. Da det snart er tid til barnedåb og derfor kan vi lige så godt ønske os dyne til ham.

Det jeg syntes er mega spændene ved disse produkter er at de er miljøvenlig. Fordi materialet er 100% nedbrydeligt og genanvendeligt. Så nu hvor vi taler så meget om genanvendelse mm. Så syntes jeg dette er utrolig spændene. De er fremstillet af majsstivelse. Majsfibre er vandafvisende, hvilket sørger for at lede fugt igennem dynen i stedet for at absorbere det. På den måde forbliver produkterne tørre gennem hele natten.

Og ikke nok med det så er det allergivenlig. Der gør fiberen modstandsdygtig overfor husstøvmider. Hvilke er noget eg er meget opmærksom på. Da jeg selv lider af husstøvmide allergi.

Dette indlæg er skrevet i samarbejde med Conon company.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen