Børneværelset…

Jeg elsker indretning… Og ikke bare indretning med indretning af børneværelser. Der kan man være kreativ på en helt særlig måde. Stilet og pænt samtidig med at du kan gøre det børnet og sjovt på samme tid.

Jeg brugte utrolig lang tid på at finde ud af hvad Lucas skulle have på sit værelse på trods af at han slet ikke bruger værelset endnu. Temaet er fly, luftballoner også blev der malet bjerge. I blå og grå nuancer. Og ærligt så syntes jeg at det er blevet vildt godt… Men må jo nok indrømme at jeg allerede går og søger og kigger efter nye ideer til det næste værelse som skal være et mere lege værelse.

Vil holde det i samme farver. Da jeg elsker de farver. Men stilen skal være ude. “Byen” eller noget i den stil. Da jeg forestiller mig at han vil lege med biler og meget andet.

Og dertil har jeg bare forelsket mig i dette skab.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det er utroligligt så mange fantastisk børnemøbler der findes.

Helt seriøst er det ikke fantastisk!?
Jeg elsker det… Kunne lige se for mig at i stedet for almindelige skabte så fik han en væg med disse skabe lavet som huse. Også tæppe på gulvet hvor han kunne lege med biler mm.

Ærligt så tror jeg at jeg kommer til at få helt amok med min indretning af hans værelse.

 

Dette indlæg er skrevet i samarbejdet med “Medudsigt.dk”

 

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen