Indretning af altanen…

Kan i mærke det… foråret er på vej…

Det var i hvert fald den følelsen jeg fik, da jeg i dag  gik tur med min hund mens solen skinnede. Så snart jeg kom hjem, lod jeg også døren til altanen stående. Menn… det førte mig til det næste…

Altanen skal indrettes… For dem har jeg endnu ikke fået gjort noget ved endnu.
Så selvfølgelig tog jeg fat i computeren og begyndte at ligge planer for altanen. Nu er vi så privilegeret at vi har 2 altaner og en tagterrasse. Men den altan jeg nu har kastet min kærlighed på er vores stue altan. Hvor vi har morgen, formiddags sol. Inden den rammer tagterrassen.

Dette er også denne altan barnevognen skal stå på. Nu hvor “lille prik” melder sin ankomst til august.
Så det skal være en altan med mange funktioner på.
Den skal naturligvis være grøn. Da jeg elsker planter.
Der skal være sidde og spise muligheder, opbevarings plads, og plads til barnevognen.

Jeg har været inde og kigge efter altanmøbler på altanbutikkens hjemmeside. For det var bare så mange spændene løsninger til altanen.
Her fandt jeg f.eks. dette gitter som kunne være fedt at få sat op som lidt afskærmning også få blomster og planter til at vokse op af det.

Under det vil jeg have en side mulighed med opbevaring  Samt bord. Som kan rykkes rundt. Så man netop kan flyttet det efter solen.

I den anden side har vi døren. Og lige bag ved den har vi et lille stykke væg. Og der ville jeg gerne have sådan en blomsterkasse med opbevaring ståenden. Da vi ærligt ikke kan få for meget opbevarings plads på vores altaner og terrasser.

Mine tegninger og opmålinger er allerede startet. Så jeg kan få lagt et buget og projektplan for det jeg ønsker.

Min kæreste bliver så glad når han kommer hjem og høre om mine nye ideer og planer. Ellers også får han bare hovedpine. Griner… 😀

 

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen