Saturday night fever… Min mening…

Jeg var inde og se musicalen Saturday night fever i falkonersalen på Frederiksberg. Det var jeg sammen men min skønne kæreste. Og nej det var ikke tvang. 🙂

Han får altid valget… “Skat vil du med ind og se Saturday night fever, det er en musical?” og det er ikke noget han er helt fan af. Men det ville han gerne.

Så jeg planlage en kæreste dag. Da jeg købte billetterne for et lille år siden var meningen at vi skulle få et lille afbræk i flytte rodet. Da vi skulle være flyttet ind i vores lejlighed den først april. Men det er da sener blevet rykket til den 31. maj.

vi havde pladser på række 6. Så vi sad dejligt tæt på.

Og den forestilling var helt fantastisk! Silas Holst spillede noget så fantastisk! Han fangede alle de små ting fra filmen hvor John Travolta havde hovedrollen.

Jeg var simpelthen så overrasket. Jeg må også sige at det er ikke tit jeg har siddet i en sal der har afsluttet med et stående bifald. Sangene, dansene skuespillet og ja bare det hele. Det var sådan en fantastisk forestilling!

Under forestillingen skete der nogle tekniske problemer med Silas´ mikrofon. Hvilke betød at de måtte ind og undskylde at der lige ville gå et par minutter før de kunne forsætte. Og Silas måtte improvisere for at få sagt det han skulle sige i den scene. Men Silas. Hold nu op den klaret du så flot!

Man kan tydeligt at se, at der er lagt utrolig meget energi og tid i den forestilling. Da ikke alle var prof dansere.

Men gud hvor kan jeg anbefale at man ser den forestilling. Hvis du er til sang og dans. kan man kun blive i godt humør!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen