Forpremiere på Spamalot i Glassalen i Tivoli…

Jeg var til premiere på Spamalot i Tivolis glassalen.

Jeg var blevet inviteret af min skønne veninde, som havde to billetter dertil.
Personligt holder jeg meget af at gå i teatret, og har en del forestillinger jeg skal ind og se. Men dette var ikke en af dem som stod på min liste. Og jeg kendte ikke noget særligt til den. Før jeg sagde ja. Var jeg inde og læse om den. Og der lød den super humoristisk.

Så jeg var selvfølgelig rigtig spændt på at se den.
Det de skriver på deres side er:


Spamalot

Verdens måske sjoveste musical rammer Tivoli!
Køer, kokosnødder, dræberkaniner og møgirriterende franskmænd. Lyder det sort?
Bare vent ? vi lover at det bliver sjovere end både pest, kolera og den sorte død. Ja måske endda verdens sjoveste musical!

Det bliver intet mindre end vanvittigt, når nogle af Danmarks dygtigste skuespillere og komikere kan opleves i den prisvindende Broadwaymusical ? SPAMALOT.

Musicalstjernen Stig Rossen spiller den legendariske Kong Arthur og blandt ridderne omkring hans runde bord, finder vi ingen ringere end Martin Brygmann, Lars Hjortshøj, Linda P (der har groet et smukt overskæg til lejligheden), Thomas Warberg, Kenneth M. Christensen, Pelle Emil Hebsgaard m.fl. Sammen kaster de ædle riddere sig ud i en crazy-komisk tour-de-force, skabt af Monty Pythons egen Eric Idle.

SPAMALOT er baseret på den verdensberømte kultfilm: ?Monty Python og de skøre riddere? fra 1975. På Broadway blev billetterne revet væk, publikum var begejstrede og SPAMALOT vandt den prestigefulde TONY AWARD for ?Bedste Musical?.

Nu er musicalen klar i en stjernebesat dansk opsætning, produceret af Thomas Langkjær Entertainment og Tivoli, med premiere d. 22. marts 2017 i Tivolis Koncertsal.

Hop i rustningen, træk sværdet og sadl din ædle ganger op – nu er du klar til en hylende sjov musical, helt uden for kategori! DET BLIVER KÆMPESTORT!


Det var så hvad de selv skrev… Og ærligt… så syntes jeg den var helt fantastisk!

Den overgik alle mine forventninger!
Der er seriøst nogle krøllet manuskript hjerner der har fundet på det stykke. Og det har de virkelige gjort godt.

Den talte til nutiden, bragte ting fra man kunne relatere til i dag. Noget der var oppe nu.
Der var så meget selvironi i det stykker. Også var det virkelig sjovt at se så mange komiker på scenen i en teater forestilling. Som man faktisk er van til at se på en helt anden måde.

Også en helt anden ting… gud hvor er jeg overrasket over deres sangstemmer! Det var vildt at de faktisk havde en flot sang stemme.

Dette er en forestilling jeg klart vil anbefale! Den var så sjov, humoristisk og ikke spor forudsigelig.

Og gud hvor er det fedt at deltage på en premiere hvor så mange mennesker har gjort meget ud af dem selv. Jeg savner teatertiden hvor alle går meget op i at tage det fine tøj på i teatret. Men på denne forestilling deltog mange kendte mennesker som var utrolig pænt klædt og det var skønt at se.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen