Gratis hudanalyse og mini ansigtsbehandling…

Hudanalyse - mindofwinnie.dkDa min veninde bloggeren vier5 og jeg var til modeshow hos Tirumph. Havde vi mulighed for at booke en tid til en hudanalyse og en mini ansigts behandling på hudklinikken “Klinik Bettina” i Herlev. Og det var endda helt gratis så længe vi booked det den aften.

Så det benyttet vi os selvfølgelig af, nu hvor muligheden var det. 🙂

For mig var der intet nyt i det, jeg havde fået mange ansigts behandlinger før. Men for min veninde var det første gang. Så hun skulle selvfølgelige starte. 🙂

Vier5.dk - Mindofwinnie.dkBettina havde indrettet sig i et værelse hvor hun havde en masse produkter og en dejlige behagelig briks med varme i. Bettina var utrolige behageligt, forklarende og analyserende. Hun gav os en god rundvisning i produkterne og vores hudtype.

Min store frygt ved denne gratis behandling var naturligvis at hun ville forsøge at presse produkter ned over hoved på en. Det gjorde hun på ingen måde. Hvilke Jeg er så glad for og jeg følte mig i godt og behageligt selskab.

Produkterne vi fik på var fra mærket pH formula. Jeg er ikke helt overbevist endnu.
Da jeg følte mig meget klistret med produkterne i ansigtet. Men jeg er bestemt ikke afvisende overfor produkterne. Jeg har fået et par prøver og dagcremen alene er virkelig skøn. Tøse hygge - Mindofwinnie.dk

Produkterne tiltaler mig fordi de ikke skulle være fuldt med alt muligt skidt. Så jeg vil klart kigge på dem når jeg skal have nye produkter.

Så tak til Bettina og den behagelige behandling.

Jeg kan godt anbefale andre at tage en smut forbi klinikken.

Dette indlæg er ikke sponsoreret. Det er skrevet af egen fri vilje og uden at Bettina er vidne om det. 🙂

Husk at pas på jeres hud! 🙂

1 kommentar til “Gratis hudanalyse og mini ansigtsbehandling…”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen