Beauty and the beast…

Imperial skønheden - mindofwinnie.dkKæresten og jeg inde og se Skønheden & Udyret.

Jeg syntes at det er en fantastisk historie. Jeg husker den fra da jeg var barn. Har ligeledes også været inde og se den i teatret hvor den var helt fantastisk. Så man må sige at det er et eventyr som der er blevet brugt, fortalt og spillet mange gange.

Jeg elsker historien som er at denne skønhed Bell bliver forelsket i udyret. Som inden i er en smuk prins.

Filmen må jeg sige levede så eget op til mine forventninger. Den var fantastisk… Så smuk og virkelig fantastisk indspillet. Den skuffet på ingen måde, og levede på alle måder op til mine forventninger.  Jeg vil klart anbefale den!

Også var jeg af sted med min kæreste. Vildt… Ja han er ikke typen der gider se noget der miner om kærlighed. Også var det endda ham selv der foreslog det. 🙂

Men om ikke andet… tilbage til historien!

Skønheden falder for udyret… Det er da utrolig sigende… Denne skønne kvinde som kan få den mest populære mand, som alle kvinderne vil have. Men hun afslår og forelsker dig i udyret som alle afskyer og ingen vil have… Hmm… Det hun ser, er jo den smukke prins som er inden i udyret.

Hvilke jeg syntes er smukker end noget andet! <3
I min verden er det kærlighed og ikke så overfladisk!

Har vi ikke alle set et par, hvor man har tænkt “shit det er da ikke udsenet, som han elle hun er faldet for”. Hmm… mon de har set den smukke prins eller prinsesse inden i.

Ærlig talt så er det i sidste ende det indre der tæller…  

Og hvad mener i om nedestående billeder… Det ser da så godt ud med det laser og udstilling af rosen. Imperial er virkelige god til den slags. De dygtige folk bag den smukke opsætning med rosen er Laserfabrikken. Virkelig flot lavet! 🙂

Rosen - mindofwinnie.dkRosen - mindofwinnie.dk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen