I seng med en Tinder “Psykopat”

Tinder - mindofwinnie.dk

Anonym gæste blogger indlæg

>> Bling<<
“Du har et match”

Jeg matchede denne fyr, lad os kalde ham .
Han så rigtig sød ud, var jurist, så skulle man jo netop mene at han er en helt normal fyr. Der blev jeg så godt og grundigt meget klogere.

Vi skrev lidt frem og tilbage, og jeg var selv lidt skyld i jeg fik drejet samtalen over på sex. Men hva… Vi har jo alle et behov.

Men det tog ligesom lidt overhånd, han havde en kæmpe fetish for store lår og numse. Det har jeg aldrig oplevet, og ?spillede? med på legen, men det var vitterligt det rene alvor. Vi fik udvekslet snap, og så skal jeg da ellers love dig for jeg blev bombaret med tekst og billeder, og screenshot fra pornofilm og hvordan hans ?drømmepige krop? skulle se ud.

Vi aftalte og mødes, og snakken gik rimelig meget på sex, og billeder, og jeg kom lidt i tvivl, da jeg ligesom synes det tog lidt overhånd med beskederne, men det kunne jo være han var typen der havde det hele i ?munden? men når det kom til stykket var han måske helt rolig.

Jeg skulle nok have holdt mig til min mavefornemmelse og aflyst ?daten?, men af skade bliver man klog.

Det er den sygeste date jeg nogensinde har været på, han virkede som en total flyvsk mand, han kunne vitterligt ikke sidde stille mere end 2-3 min, og spurgte han om noget, begyndte jeg fortælle, og pludselig var hans fokus væk, og han rejste sig fra sofaen eller skulle skifte kanal. Han skulle hele tiden på wc, glo ud af vinduet, op og kigge på sin telefon, eller ud i køkkenet. Vi kunne altså ikke føre en samtale da jeg hele tiden blev forstyrret, og hver gang han spurgte om noget, skiftede han pludselig retning og spurgte ind til noget helt 3.
Jeg blev rimelig meget ?stresset? og det forvirrede mig total. Han var meget usikker på sig selv, og spurgte ret tidligt på daten om vi skulle ses igen. Total mærkeligt, og ret hurtigt blev jeg kaldt for skat.

Han sagde flere gange han ikke følte han vidste hvor han havde mig, og om jeg kunne lide at være der, eller at det virkede som om jeg ikke synes om ham. Han skulle vitterligt hele tiden have en form for bekræftelse.

Jeg valgte at gå i seng med ham, i håbet om at han ville falde lidt til ro og ?føle? jeg synes han var okay.
Men set i bakspejlet skulle jeg have valgt at have gået min vej!

Det tog en helt anden drejning. Han skulle holde pause, og kunne ikke rigtig ?komme? han fortalte at han ikke havde været helt ærlig overfor mig. Men at han de første gange, han var i seng med en pige havde svært ved det. Og igen spurgte han om vi skulle ses igen.
Han fløj rundt i sengen. Også startede det hele forfra med hans ?uro?, jeg spurgte ham om han havde damp. Men det synes han nu ikke.

Pludselig fortalte han at han havde været sin x kæreste utro 3 gange, og så tænkte jeg OMG, hvorfor fortæller du mig det, virkelig dårlig reklame for sig selv.
Men han blev også ret ked og det virkede som om han ikke helt var kommet over hende, trods det var 3 år siden. Han spurgte om jeg ville se hende på Facebook, men at det skulle være på min telefon. Hvilke viste sig at være fordi at hun havde blokeret ham.
Han var så nysgerrig, “kan du se om hun er i forhold?”, det var virkeligt underligt, så jeg lagde min telefon fra mig.

Derefter indrømmede han at han var meget pigeglad, og så mange piger.
Han fortalte om en kvinde der havde været noget overrasket over ham, og at han var gået over hendes grænser, og han fortalte hvor bange han var for at hun ville melde ham for voldtægt.

Pludselig kunne jeg mærke jeg ligesom ?vågnede? op, og tænkte hvad fanden laver jeg her, manden er jo psykopat!

Jeg kunne ikke være i det mere. Han stresset mig helt vildt.
Da han gik på toilettet, begyndte jeg at tage tøj på. Da han kom ind igen og ville så prøve på noget igen. Sagde jeg at jeg ikke havde lyst og faktisk synes det var bedst jeg tog hjem nu.

Så slog det klik for ham, han blev en helt anden person. Pludselig synes han det også. Det hele var akavet og han synes jo alligevel ikke jeg var noget, og det har jo aldrig skulle være andet end sex, han var pludselig som en helt anden person.
Han virkede vred, og samtidigt ked af det. Eller måske chokket over jeg nu ville gå.
Han sagde så at han regnede med vi gik ?fra hinanden? uden nogen sure miner, og jeg ikke måtte kontakte hans ex, og fortælle om det han havde fortalt mig, og han ikke ville havde noget blev sagt videre.

Hvorfor skulle jeg det? Jeg tænker nok manden har prøvet det før. Han er psykopat. Han har heldigvis slettet mig på tinder og snap. Jeg er så glad for han ikke besøgte mig, eller ved hvor jeg bor.

Jeg fortryder er at vi havde sex uden gummi, nu frygter jeg at jeg kan være smittet med noget, efter at få af vide om hvor pigeglad/sexglad han er.


Jeg er så knust indeni!

En følelse af at blive ?brugt?, så kvinder husk altid gummi, før du gør noget
dumt og ender i seng med en psykopat.

3 kommentarer til “I seng med en Tinder “Psykopat””

  1. Karina Hvalsø Rosenqvist

    Jeg syntes det lyder som en spændende kur og vil gerne se hvad det er for en

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen