Bolig & Fritid

Varme….

Efter 6 år i hus, hvor den eneste opvarmnings kilde var brændeovn. Og ellers var der skide koldt. Er det en hel befrielse at komme i lejlighed. Det vildeste er at der er så isoleret at vi ikke engang behøver at tænde varmen. Det er virkelig fra den ene yderlighed til den anden. Utæt hus til isoleret lejlighed.

Men om ikke andet så slipper jeg for at hukke brænde og slæbe træbriketter. Og gud hvor jeg ikke savner den del.

Mennnn…. Så sker det. Min mor flytter ind i sin kærestes hus. Og hvad skal de fyre…. Ha ha næsten komisk.
Og eftersom at det er ret nyt for min mor. Hun har kun oplevet det igennem mig. Så må jeg jo dele nogen af mine tips og triks og sider med hende. 😊

Så jeg måtte lige give hende et godt sted at købe træbriketter. Da det klart er det nemmeste at fyre med og bære ind for den sags skyld.

Nogen kolde aftner kan jeg dog virkelig godt savne hyggen og varmen for brændeovnen. Men ikke nok til at jeg ville flytte tilbage til den slags hus. Men flyttet vi en dag i hus igen. Så gjorde det ikke noget der var en brændeovn. Bare det ikke var den eneste opvarmnings kilde igen. Men en som bruges kun til hygge og ekstra varme.

Dette indlæg er skrevet i samarbejde med Fyr selv.

Følg mig på Facebook ─ Følg mig på Instagram

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar