Højtider

Ting til køkkenet….

Nu hvor jeg ikke er den bedste i et køkken og heller ikke syntes at det er det fedeste sted at være. Så er jeg heldigvis så mega heldig at jeg har en far og en fantastisk dejlig kæreste som elsker at lave mad. Hvor heldig kan man lige være.

Så når vi nærmer os fødselsdage og jul. Så er det diverse kokke og madlavningsside der bliver fundet inspiration til at gaverne. Min far har fødselsdag i oktober og min kæreste i november også kommer der jo jul lige efter. Så der skal findes lidt.

Så lige nu går jeg og overvejer om de skal have noget tøj. Da min far har talt om at han gerne ville have noget tøj. Derfor tænkte jeg på at købe kokketøj hos Kentaur. Hvor jeg faldt over dette forklæde. Som jeg overvejede. 

Eller det kunne også være en kokkejakke, jeg kunne købe. Det kunne jeg også se ville falde i go jord. Så der ikke kommer stink på skjorten inden gæsterne kommer.

Somme tider kan jeg virkelig godt misunde deres store passion for madlavning. Da jeg ikke selv er passioneret på samme måde. Kun af at spise den lækre mad de laver. 😊

Dette indlæg er skrevet i samarbejde med Kentaur.

Følg mig på Facebook ─ Følg mig på Instagram

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar