Bolig & Fritid

Til os og hjemmet…

Der er sket så meget den sidste tid at jeg dårligt kan følge med selv.
Men nu er jeg stoppet som børnepasser. Vores dreng har fået institutionsplads. Dog en garanti plads som ligger rigtigt dumt for os. Men sådan er det åbenbart når man bor et dejligt men nyt sted med mange børnefamilier.

Så nu hvor jeg er stoppede som børnepasser kan jeg begynde at få indrettet hjemmet lidt igen som vi gerne vil have det. Og ikke som er praktisk for mit virke som børnepasser.

Så for nyligt fik jeg rengjort hele Lucas værelse. Sat bogkasser op og er i gang med at kigge på indretning til hans værelse.

Derfor faldt jeg over kurve for Bloomingville interiør
Som ville gøre det vildt fint på hans værelse til bamser, puder tæpper mm.
Det er ikke noget man kan slå sig på. Og ikke alt for bjørneagtigt. Så derfor er jeg vild med det.

I det hele taget har de utrolig mange flotte ting. Hvilke jeg ikke var klar over før jeg fandt denne side.

Næste projekt bliver soveværelse og gangen. Som virkelig trænger til en update. Eftersom at min plante væk ikke fungeret som ønsket. Og gangen er også meget børn børn børn. Så den trænger til nogen lækre møbler og enkelt nips.

Dette indlæg er skrevet i samarbejde med Bloomingville interiør.

Følg mig på Facebook ─ Følg mig på Instagram

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar