Livsstil

Selvforkælelse…

Efter graviditet og nu en lille ballade dreng på 1 år. Er moren her ret forsømt. Så nu må det være på tide at er kommer lidt fokus på moren her. Så derfor har jeg kiggede på at jeg skulle ind og have mig en ansigtsbehandling, for at forkæle mig selv lidt.

Det er virkelig tiltræng efter en arbejdsuge på 45 timer om ugen som privat børnepasser. Også samtidig forsætter det så med min egen dreng. Så det er efterhånden meget tiltrængte med lidt forkælelse.

Personligt er jeg vild med Decleor behandlinger. Så derfor har jeg været inden på Vidas side og læse om deres behandlinger. Og jeg tænker at jeg gerne vil have mig en Decleor aroma expert behandling. Da de skræddersyer behandlingen til mig, min alder og hudtype. Det ville virkelig gavne mig og min hud at få noget kærlige. Så de mange tegn efter graviditet kunne ligges bag mig.

Før var det noget jeg vægtede ret meget højt tidligere. Men noget der er blevet skubbet meget i baggrunden. Da fokus har ligget på noget andet. Men nu hvor jeg efterhånden er faldet ind i rollen som mor. Så er det på tide at jeg finder nogen af de gamle værdier frem igen.

Så nu skal der være mere mor tid.

Dette indlæg er skrevet i samarbejde med Vida klinik.

Følg mig på Facebook ─ Følg mig på Instagram

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar