Børn

Privat børnepasser…

Nu hvor jeg er startet som privat børnepasser. Så skal der styr på ret mange praktiske ting. Da jeg nu skal stå for det hele selv. Da der ikke er muligt at låne noget som helt.

Havde jeg valgt at forblive som privat dagpleje. Havde det været mig muligt at låne diverse ting af kommunen.

Men jeg ser meget frem til at skulle starte op. Og finde det hele jeg ønsker.

Lige nu er jeg i gang med at se på Garderober til børn. Så de har et fast sted til deres ting. Da jeg mener at det er vigtigt at have det samlet et sted så familien også ved præcis hvor alle tingene er.

Og nu hvor jeg er blevet selvstændig børnepasser har jeg mulighed for at shoppe hos b2b virksomheder. Og der kan man få ret mange fede intuitionsmøbler. Men jeg har tænkt på noget enkelt i stil med denne.

Da jeg føler det er ret luftigt og også kan virkelig ret hemmeligt. Nu hvor det skal være i mit eget hjem.

Så jeg håber at jeg kan finde nogen ting der minder om hjem. Men er så praktiske og gode som var det i en institution.

Dette indlæg er skrevet i samarbejde med Kolon.

Følg mig på Facebook ─ Følg mig på Instagram

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar