Min blog

Hjælp…

For over 2 år siden fik min mor et nyt knæ. Og efter et langt træningsforløb og et ophold. Det blev stadigvæk ikke godt. Hun havde mange smerter og kunne dårligt gå. Hun kæmpede og kæmpede og det blev bare aldrig godt.

Hun har da efter en meget lang kamp, med prøver og test. Fået tilbudt en re-operation. Hvilke var meget nervepirrende da ingen viste hvordan det ville ende ud. Og det ved vi endelig stadigvæk ikke. Operationen fik hun da foretaget i februar i år. Hvilke var meget hårdt for hende.

Hun fik endnu et ophold. Går på smerteklinikken. Og er igen i gang med træning. Og nu begynder det langt om længe at give pote.
Hun kan mærke en forskel og har ikke de samme smerter mere.

Jeg er så stolt af min mor at hun ikke giver op. Men kæmper videre. Det har jo vist sig at det kan betale sig. Og især nu hvor hun har fået sig et barnebarn som ellers løber fra hende.
For dem der tænker hvor de kan få hjælpen henne. Så er det muligt at få et genoptræningsforløb på Vejlefjord.

Jeg kan se at det gør en kæmpe forskel at man ikke giver op på træningen. Men at man kæmper videre.

Første gang havde min mor gjort alt. Men det var ikke nok da der var noget galt inden i som nu er bedre

Dette indlæg er skrevet i samarbejde med Vejlefjord.

Følg mig på Facebook ─ Følg mig på Instagram

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar