Mit engle barn

Tillykke min stjerne…

Smerten er ikke mindre. Men man lære at placere den et sted, og forholde sig til den.

Min lille stjerne… Du som er højt på himmelen og kigger ned på os. Du er elsket og savnet. I dag er det 2 år siden jeg så dig for første gang og sidste gang.

Du er ikke glemt men gemt i vores hjerter.

Jeg er ikke et sek i tvivl om at du holder øje med os. At du kigger ned på os og griner at alle de bandit streger lillebror Lucas laver. Han har krudt nok i numsen for jer begge to, det er jeg ret så sikker på.
Du passer på ham, og lyser smukt på os med alt din stjerne glans.

I aften er det stjerneklart. Og da jeg stod på altanen og kiggede mod himmelen for at se dig, var der en stjerne der lyste mere end de andre. TAK!

Det er så hårdt og uretfærdigt at du sku blive så syg! Men jeg er ikke i tvivl om at du er et bedre sted. Et sted hvor du kan lege, grine, hygge dig og lave en masse ballade. Hvilke du ikke havde kunne hvis du havde været hos os. Men hvor er det unfair. For gud hvor ville jeg ønske at jeg kunne kramme, kysse, og grine med dig som jeg kan med lillebror.

Men jeg ved at oldemor og oldefar. Min Mormor og Morfar nok skal passe på dig og fjolle med dig.

Mon… Oldefar/morfar også har bygget en sej sæbekasse bil til dig. Det tror jeg at han har.

Elsker og savner dig min lille smukke stjerne!
Jeg glemmer aldrig følelsen af din lille hånd på min finger… Når jeg mindes dig kan jeg mærke varmen på min finger!

KYS KYS… Elsker og savner dig!

 

 

Følg mig på Facebook ─ Følg mig på Instagram

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar