Fashion

Smykker til en hver lejlighed…

Vi har bare så meget vi skal i disse måneder. 3 bryllupper, 2 runde fødselsdage, 2 barnedåb ér og et par “almindelige” fødselsdage. Så pu ha det kræver sku lidt planlægning af tøj, smykker sko mm. Og smykker er ikke det jeg har mest af. Så jeg har måtte finde noget der kan spice tøjet lidt op alt efter hvad vi skal til. På lørdag skal vi f.eks. til bryllup. Og der vil jeg virkelig gerne have nogen smykker på der matcher mit tøj men ikke er helt almindeligt. Og jeg er jo vild med Kranz og Ziegler. Så jeg måtte google lidt for at finde noget lækkert.

Og lur lige hvad jeg har fundet… Disse helt fantastiske smukke øreringe. De ville altså virkelig gøre det godt til mine stiletter og lange kjole jeg skal have på om aften. Køb Kranz og Ziegler smykker Online hos Brodersen Kobborg

Eller denne halskæde… Da der er V udskæring i kjolen. Så det kunne virkelig være fint med en pæn enkelt kæde. Da det er en lys blomstret sommerkjole.

Men gud hvor er det besværligt at besluttes sig om man skulle go med store øreringe eller enkelt halskæde. Eller begge dele… Hmm…

Dette indlæg er skrevet i samarbejde med Brodersen Kobborg

Følg mig på Facebook ─ Følg mig på Instagram

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar