Fashion

Nyt tøj… Ja tak…

Okay… Jeg kan altid finde en undskyldning for at købe nyt tøj. Men denne her syntes jeg nu holder meget godt vand. 😉

Vi har sååå… mange arrangementer de næste par måneder. 3 bryllupper og 2 runde fødselsdage. 40 og 50 år. Så der skal virkelig noget pænt tøj til for at kunne klare alt det. Og efter jeg har født sidder alt bare ret så anderledes.
Jeg er 3 kg under min før graviditets vægt. Men det ser bestemt ikke sådan ud. Desværre.

Jeg kan komme ned i ret meget af mit gale tøj. Det er bare langt fra det hele som sidder pænt. Og nu er Lucas begyndt at nå en alder (8,5 måneder) hvor han ikke er skide nem at have med på shopping. Så jeg bruger endelig ret meget tid online om aften på at finde noget. Og ikke kun på de store sidder.

Så jeg faldt faktisk over denne side, hvor jeg kan købe one two tøj.

Og gud hvor var der meget fedt… F.eks. Ville jeg vildt gerne kunne klemme mig ned i disse. Mennn… den går nok ikke.
Men der var denne kjole. Den kunne godt være god til mig.

Den ville jeg jo godt kunne have på til en rund fødselsdag. Ville ikke tage sort på til brylluppet. Men fødselsdag kunne jeg godt… Men igen… går den også nu hvor det bliver sommer? Eller hva??

Men hold nu op den er fin.

 

 

 

 

 

 

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med Sanne C.

Følg mig på Facebook ─ Følg mig på Instagram

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar