Fashion

Nye sko… Ja tak…

Er du klar over hvor mange kilometer man får i benene efter man har fået en lille… Ja det er mange.

Når jeg husker at have min mobil i lommen og ikke i barnevognen så tæller den og derved kan jeg se hvor langt jeg endelig går.
Og det ser ud til at være omkring 10 km om dagen. Hvilke er så lækkert Og især når solen skinner. 🙂

Et eller andet sted er det winwin… Jeg får motion og min dreng sover rigtig dejligt i sin elskede barnevogn. Mennn… må jo så også sige at ens sko bliver hurtigt gået til og udtrådt så nu hvor jeg har fødselsdag på søndag er jeg ved at kigge på sko som jeg kan ønske mig. Da jeg godt kan se at jeg trænger selv om at mine lækre sko som jeg købte i efteråret ikke er lige så pæne som de har været.

Så jeg sad lige og kiggede på Rabøl sko. Da de forhandler mange mærker som jeg godt kan lide. F.esk disse fra Billi bi. Jeg ved ikke hvad jeg har med det print. Jeg kommer åbenbart aldrig over det. 🙂

Og det er en dejlig flad sko med god sål. Så der kunne godt komme nogen kilometer i dem tror jeg. Så de er hermed skrevet på min ønskeseddel.

Dette indlæg er skrevet i samarbejdet med Rabøl sko.

Følg mig på Facebook ─ Følg mig på Instagram

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar