Bolig & Fritid

Privat liv… Ja tak…

Vi har endnu ikke fået lagt vores terrasse om efter at en kran desværre har svinet ud over den. Men om ikke andet så er det blevet endnu mere aktuelt med noget afskærmning da vi har fået mange flere naboer. Og når byggeriet er færdig bag os. Får vi endnu flere.

Så derfor er mit lille vinter hyggeprojekt at få kigget på noget altanafskærmning både til altanen og terrassen. Jeg ønsker ikke noget som tager for meget. Men igen ville det også være lækkert hvis det var lidt flytbart. Så jeg har derfor haft kig på denne.

Da jeg kunne se det pæne i at der stod nogen kummer med blomster der måske kunne kravle på siderne af den.
Men jeg har ikke helt tænkt ideen til ende. Men jeg håber virkelig at jeg i år vil kunne indrette mig på terrassen og at den kommer til at stå flot færdigt.

Og da vi ikke kan hænge noget på væggen eller i loftet. Syntes jeg at denne kunne være smart på fod. Altan butikken har virkelig nogen super gode og spændene løsninger til indretning af udearealerne. Så det er endelig altid dem jeg få kigget på når jeg skal have noget at arbejde videre på.

Dette indlæg er skrevet i samarbejde med Altanbutikken

Følg mig på Facebook ─ Følg mig på Instagram

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar