Børn Graviditet

Vægtet efter graviditeten…

Vægten efter mine graviditeterne…

Jeg må jo nok indrømme at da jeg ble gravid første gang. Var jeg utrolig bekymret for hvordan min krop ville se ud efter fødslen. Så meget tidligt begyndte jeg at google og læse om efterfødsel træning. Vægttab efter fødslen mm. For at være lidt på forkant.

Et eller andet sted blev jeg nok mere og mere bekymret. Da jeg var enormt syg i min første graviditet. Kastet meget op. Hvilke man jo ikke tager på af. Men når man så kan spise, spiste jeg alt det forkerte for bare at holde i det min. Så som popfritter, franske kartofter og drak cola. Virkelig sundt ikke…

Jeg nået da at være gravid i 5,5 måneder før vi da mistet vores dreng.

Det var så uretfærdigt på mange måder. Hvorfor skulle vi igennem det!? Hvorfor skulle min krop udsættes for det, hvis vi alligevel ikke fik vores lille dreng med hjem!?

Så min søgning på vægttab efter fødsel blev mere intens.

Hvor jeg faldt over Århus PT studie. Så det ville jeg kigge nærmer på når min krop fungeret igen.

Så snart min krop fungeret igen. Blev jeg gravid igen. Min krop nået slet ikke at blive sig selv. Før det hele startet forfra en gang til.

Og ærligt, så frygtet jeg endnu mere for slutresultatet.

Nu sidder jeg så på den anden side… Og må sige at min frygt er kommet til skamme. For 1,5 måned efter min fødsel var jeg nede på før fødsels vægt.

Jeg håber dog at jeg kan komme lidt længere ned.
Men er ikke alle lige så heldige som jeg. Så kan jeg klart anbefale at kigge nærmer på Århus PT studie.

Skrevet i samarbejde med Århus PT studie

Følg mig på Facebook ─ Følg mig på Instagram

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar