Livsstil

Hunkemöller…. Ja tak…

Jul jul jul… Hunkemöller

I år havde jeg ingen ide om hvad jeg skulle købe til min veninde. Jeg var total på bar bund, da vi ikke har set hinanden så meget som vi plejer. Både pga. min lille dreng Lucas. Men også at hun har været sammen med sin kæreste når hun har haft børnefri.

Men så slog det mig efter at jeg havde bestilt min egen onesie. Det er da det hun skal have. Vi skal da have sådan en veninde onesie. Når vi igen skal hygge på sofaen til mad og tude film som i så ofte har gjort.

Sexet er den ikke. Men vi skal jo også have den på når vi skal være sammen og tøse hygge med sleep over.

Og gud hvor er jeg spændt på når hun skal åbne den. For enten kan hun se det hyggelige i det ellers tænker hun wtf.

Men vi er begge stor fan af Hunkemöller. Og har meget derfra. Stort set alt mit undertøj er derfra. Mine natkjoler som vi plejer at ligge i når vi hygge og ser film.

Jeg elsker min. Den er helt perfekt til de kolde tider.

Dette indlæg er skrevet i samarbejde med Hunkemöller.

 

Følg mig på Facebook ─ Følg mig på Instagram

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar