Fashion

Frem med vintertøjet…

Omg hvor er det koldt nu. Det er vist på tide at finde en vinterjakke til de kolde temperaturer.

I går skulle jeg ud og trille en tur med barnevognen. Og shit hvor var det koldt.
Dagen forinden var det slet ikke nær så koldt. Men det er det godt nok nu. Men okay… Vi er også midt december så måske det var på tide.

Også er jeg jo i den situation at jeg sidste vinter var gravid. Så der købte jeg ikke nogen ny jakke. Hvilke jeg følte var spild af penge når jeg ikke viste hvad størrelse jeg kom ned i. Så jeg lod den gamle vinterjakke overleve endnu et år.

Men nu må det være tid. Så jeg googlede og faldt over siden Campz. Og der var en del jakke på tilbud. Og jeg faldt så over denne jakke “Regatta Saffira Jakke Damer blå fra 2018” og pt er der minus 44% på den. Det er jo sindssygt. Jeg kan få denne jakke til 739 kr.

Jeg har i år besluttet mig for at jeg ikke skal have en sort jakke igen. Så tænker at jeg vil matche min dreng som jeg ofte klæder i Navy blå. 😉 Jeg er vild med den farve pt.

For jeg er ret sikker på at jeg får travet en del kilometer i dette kolde vejr med barnevognen. Så derfor må jeg få klædt mig godt på. Og i går var det lige koldt nok. Så note til mig selv. Husk at det nu er tid til lange underbukser.

Dette indlæg er skrevet i samarbejde med Campz

Følg mig på Facebook ─ Følg mig på Instagram

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar