Børn

Stop stik pillerne…

Er det forkert at jeg som mor ikke sidder sofaen flad med min baby?
Mit svar er nej!! Men hold nu op hvor er jeg træt at de små stikpiller man får fordi jeg har overskud til at tage ud med min dreng.

Jeg har en ret nem baby, og jeg ønsker virkelig at nyde min barsel sammen med min dreng. Jeg ønsker at komme ud og hygge mig med ham. Og være sammen med ham ude i offentligheden.

Jeg kan godt give min dreng nærvær, hygge, tryghed og varme. Og jeg er ret sikker på at han nok skal sige fra hvis det er for meget for ham.

Så derfor er jeg også utrolig opsøgende, overfor hvad der er vi kan lave sammen.

Vi går i mødre gruppe. Hvor vi hygger, putter nusser. Og jeg sludre. Så har vi været til bæredygtig barsel og høre om at bære sit barn og få tips og tricks til at bære. Også nået jeg lavede med ham. Vi prøvede lidt forskelligt og hyggede. Også har vi været ude og prøve nye bæreseler og fundet det næste bæreredskab vi gerne vil have.

Nu har jeg tilmeldt mig massage, zoneterapi, baby salmesang. Som også er nået vi skal sammen.

Jeg har overskuddet og ønsket om at komme ud med ham. Jeg sover ok om natten og nyder bare at være sammen men ham. Også syntes jeg at det er fantastisk at komme ud og blive klogere på de små.

Vi alle er forskellige… så accepter at ikke alle er ens. Og fordi du og din baby gør noget andet. Er det ikke ens betydning med at det er mere rigtigt end hvad vi gør.

Vi alle gør hvad vi har lyst og overskud til og hvad vi mener er bedst for vores børn.

Følg mig på Facebook ─ Følg mig på Instagram

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar