Børn

Bæredygtig barsel…

Jeg har altid ønsket at bære mit barn. Men igen ønsker jeg ikke at bære ham på armen. Da det ikke er sundt for mig. Og behageligt.

Så jeg ville gerne have et bæreredskab. Men hvilke….!?

Jeg har endelig altid set mig selv som en bæresele. Da jeg syntes at det der stof noget er alt for hippie og spelt mor agtigt.  Men som min barsel gik og jeg forsøgte at blive klogere på det der. Så begyndte jeg at interessere mig for vikle.

Men eftersom at jeg var sengeliggende så skulle alt klares fra mobilen. Jeg forsøgte at finde ud af hvor jeg kunne tage hen og hvad jeg kunne gøre for at blive klogere på det.

Ærligt så blev jeg ikke særlig klog og jeg følte det som en jungle.

Men besluttet mig for at jeg “bare” købte en strækvikle brugt. Så havde jeg ikke mistet så meget. En dag jeg sku på hospitalet fik jeg min søster til at køre mig forbi Børneloppen i Valby på vej hjem. Og der fandt jeg en vikle for 30kr. Jep 30 kr. vildt billigt!! Glad tog jeg hjem og begyndte at se YouTube videoer om hvordan man bandt den. Og jeg forsøgte at binde den på min kæreste. Og det virkede ret nemt. Så bom. Jeg havde nu en vikle som kunne bruges helt fra start.

Det viste jeg at være det bedste køb ever.

Jeg elsker at vikle!!

For det første er han i kysse højde hele tiden. Og han falder total til ro. Jeg kan mærke min lille dreng og gå og nusse og holde om ham. Men samtidig har jeg hænderne fri og kan lave hvad der passer mig.

Jeg bruger min vikle utrolig meget. Både ude og hjemme.

Jeg så da at de i Børneloppen havde et barsels arrangement. “Bæredygtig barsel”.
Der kunne man komme med sine bæreredskaber og få hjælp til dem. Prøve en masse forskellige bæreredskaber og få hjælp til diverse spørgsmål der kan være og lære om ergonomien i det.

Personligt fik jeg rigtig meget ud af det. Og fik lige tilrettet min binding.

Og nu har jeg fundet det næste bæreredskab jeg skal have. Da min basse snart er i den tunge ende til en strækvikle.

Så med det vil jeg bare sig…
Bær du ikke din baby på nuværende tidspunkt. Så start nu!
Du vil helt sikkert elske det som jeg og de fleste andre gør.

Følg mig på Facebook ─ Følg mig på Instagram

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar