Børn

Billig baby dyne… Hvor…!?

Baby dyner…. Nogen mener at det skal man ikke gå så meget op i. Men det mener jeg at man skal. Men igen det er jo en smag sag.

Tit syntes jeg at det er et spørgsmål om økonomi. Hvilke er så forståligt. Men man kan altså godt få en billig babydyne af god kvalitet. Det er bare med at se sig for.

For mig handler det om at give min lille dreng den bedste starte på livet. Og da jeg selv lider af husstøvmide allergi. Og derfor går op i dyner, puder udeluftning mm. Hvorfor skulle jeg så ikke også gå op i det for hans skyld. Så han forhåbentlig ikke også bliver modtagelig over for den type allergi.

Jeg har derfor brugt lidt tid på at google og læse om de forskellige dyner. For, for mig handler det i højgrad også om økonomi. Men hos Casa decor har de billige, økologiske baby dyner.
De skriver selv om deres dyner…

Alle vores dyner er fremstillet af økologisk renset dun og fjer. Ligeledes er de certificeret efter de strengeste regler ved klasse 1 oeko-tex certificeringen. Med andre ord er de testet for ikke at indeholde ftalater, samt andre skadelige stoffer. Ingen af vores baby dyner har en bæreevne under 10. Så ønsker du dig kun det bedste til dit barn, så er Casa Decor det helt rigtige sted for dig at købe dyner og puder.

Hvilke for mig er utrolig tiltalende. Og samtidig ligger dynerne i en prisklasse hvor alle kan være med.

Personligt har jeg valgt at købe 2 dyner samt 1 baby vattæppe, da jeg syntes det er rart at han har en dyne i sin seng, og en dyne vi kan bruge alle andre steder. Barnevognen, sofaen mm. Og skulle der ske et uheld. Så har vi altid en ekstra dyne mens vi vasker den anden. Vattæppet har vi brugt her i disse rigtige varme da det også er halv størrelse af babydynerne.
Men nu hvor det er begyndt at blive lidt koldere, er vi så glade for vores super lækre dyner som han ligger på og kan pakkes ind i.

Dette indlæg er skrevet i samarbejde med Casa decor.

Følg mig på Facebook ─ Følg mig på Instagram

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar