Graviditet

Liggende på 19´døgn…

Hold nu kæft hvor er det kedeligt…

Dagene er så lange og kedeligt og føler mit liv passere forbi mig uden at jeg kan tage del i det. Jeg er nu sengeliggende på dag 19.
Det er bare længe!!!

Der er så meget jeg gerne lave og gøre klar. Så mange mennesker jeg gerne vil se og hygge mig med inden jeg står med en lille dreng på armene.

Og ud over det ligner vores hjem en stor byggeplads. Da vi har gang i ret mange projekter som skulle afsluttes. Så der er lidt press på. Men “heldigvis” hænger de mange bygge projekter ikke på mig. Men på min kæreste. Nogen ting som han virkelig har trukket. Så han er ved at blive godt presset. Og mine projekter fylder heldigvis ikke så meget.

Men hold nu op hvor er det frustrerende at ikke kunne gå ud og handle de sidste ting selv.
Så jeg trækker en del på min mor. Og har også måtte sende min søster afsted på shopping. Også bliver der bare bestilt online.
Min mor har også hjulpet til herhjemme. Vander blomster, og hjælper så jeg kan få vasket tøj. Og lavet aftensmad som vi blot kunne varme om aften.

At være sengeliggende så mange dage er ærlig talt forfærdeligt… Jeg forstår godt at mange bliver bims i låget. Hvilke lægen også sagde til mig. For jeg har ærligt også mine dage hvor man virkelig kan kæmpe med at holde modet oppe.

Er spændt på hvor længe jeg skal ligge her.

Følg mig på Facebook ─ Følg mig på Instagram

Relaterede indlæg

1 Kommentar

  • Svar
    Pia Bonke
    4. juli 2018 den 20:45

    Nå søde Winnie, jeg føler med dig 😘

  • Skriv kommentar