Graviditet

Kom nu ud….

Det er sku næsten for komisk til at være sandt.

Men jeg har ligget ned siden den 15 juni hvor jeg blev indlagt. Og jeg er nu på benene igen. Og havde endelig forventet at han kom før tid. Eller at han i det mindste kom når jeg måtte rejse mig igen.

Men gider han melde sin ankomst… NEJ… Det er simpelthen for dumt.
Lige pt forsøger jeg at få ham til at komme ud, og jeg har INGEN tegn på at han snart kommer.

Jeg ville rigtig gerne at han kom før min termin. Da mit hoved er ved at have det rigtig svært ved at han er derinde. Sidst gik det galt da hans store bror lå i min mave. Og nu hvor jeg ved han er levedygtig og vil være fin og “færdig” så må man gerne komme.

Jeg er 38+4 i dag.
Og man sætter mig i gang omkring min termin for at afhjælpe det psykiske i det.

Hvor ville jeg bare gerne være det foruden… Så KOM NU UD!!!

I dag har jeg så været til zoneterapi for 2. gang i denne uge i håb om at det kunne sætte skub i tingene.
Jeg går ture, går på trapper, har gjort hovedrent i hele hjemmet og har alt klar. Så KOM NU for pokker!

Sååå… hvis der er andre der har flere tips og tricks til at sætte det i gang på den naturlige måde så sig endelig til. Og nej jeg skal ikke drikke olie og hvad ved jeg. Og ananas kan jeg desværre ikke spise grundet min graviditetssukkersyge. Og jeg ELSKER ananas.

Jeg har brugt den sammen Zoneterapeut i mange år. Og hun har hjulpet mig utrolig meget lige fra jeg var teenager. Hun hedder Tinna Densted og har Densteds Fodklinik.

Dette er IKKE et sponsoret indlæg. Men skrevet på egene erfaringer.

Og omg. hvor jeg glæder mig til at få mine ben tilbage… For nu er vandet begyndt at komme. Og jeg har næsten ingen ankel tilbage.

Følg mig på Facebook ─ Følg mig på Instagram

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar