Bolig & Fritid

Indret med personlige billeder…

Nu er vi endelig ved at komme lidt mere på plads i lejligheden eftersom at vi har været i gang med børneværelset og indbygningsskabe i vores køkken alrum. Så det hele sejer her.

Nu har vi fået den sidste side op på børneværelset som jeg vil lave til en plakat/fotovæg.
Hvor jeg vil have alle mulige forskellige billeder hængene.

Jeg kan så godt li at køre samme rammer i lejligheden så derfor skal det være det samme rammer som vi har hængene i spisestuen.
Nemlig disse helt enkelte alu rammer.

Så på min fotovæg vil jeg have forskellige størrelser billederammer hængende.
For mig betyder det meget at have en masse personlige billeder hængene som gør vores hjem personligt. Og giver et smil på læben når man ser på de mange dejlige minder.

Så jeg vil forsøge at lave en blandet væg. Som er noget vi selv kan kigge på. Og noget som er børneagtigt. Det vil sige at bunden af væggen skal indeholde billeder som er okay at han kommer til at røre ved og vi derved kan tale om hvem der er på billederne.

Så de rammer vil jeg sætte helt fast. Så de ikke falder ned selv om at han tager fat i dem.
Er meget spændt på mit projekt. Lige nu er jeg i gang med at udvælge billeder og hold nu op det er svært. Også derefter vil jeg lave papir skabeloner og hænge op. Så jeg kan se hvor mange jeg skal have af hver str.

Jeg er ikke i tvivl om at det nok skal blive så godt. Glæder mig i hvert fald. Og nu kan jeg endelig komme i gang med de små detaljer.

Dette indlæg er skrevet i samarbejde med Plakatrammen.

Følg mig på Facebook ─ Følg mig på Instagram

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar