Bolig & Fritid

Vandsport… I love it!!!

Jeg elsker vandsport og syntes det er sjovt og udfordrende. Og nu hvor vi bor få minutter fra Amager strand. Er det jo perfekt at kunne bruge stranden.

Jeg har kastet mig over standup paddelbording.

Første år. Havde jeg købt et billigt et begynder board og udstyr.
Også var jeg i gang og kunne se om det var nået for mig. Og det var det bestemt!

Året efter solgte jeg mit board og købte mig et prof board. Da jeg gerne ville gøre mere ud af det. Jeg kom desværre ikke ud sidste år.

1. Vejret var virkelig elendigt.
2. Jeg var blevet gravid og desværre rigtig syg.

I år… havde jeg så glædet mig rigtig meget til at komme ud. Og vejret har og er fantastisk!
Men kommer jeg ud i år… NEJ… Og jeg er så bitter over det… Jeg er jo gravid igen. Og har det endelig fint. Men er blevet sengeliggende med en afkortet livmoderhals. Så kommer ikke på benene efter fødslen. Og efter fødslen skal der gå 8 uger før man må komme i vanden. Så jeg syntes faktisk at det er ret taveligt og øv.

Men det er nu engang sådan det er for mig lige pt.

Om ikke andet har jeg valgt at udvide mit udstyr. Og opdatere min våddragt da det da giver mig en glæde og føler at jeg alligevel er en del af det jeg elsker at bruge min tid på om sommeren.

Så derfor har jeg kiggede på en våddragt i neopren.

Jeg ønsker mig et par forskellige. Jeg ønsker mig en jeg kan bruge når du er koldt. Og jeg ønsker mig en når det er varmt. Så jeg på den måde kan forlænge sæsonen for mig selv.
Da jeg ved at jeg næste sæson har en lille dreng. Så vil det også kræve for mig at min sæson på vanden kan blive så lang så muligt.

For vi er jo desværre ikke garanteret at få sådan et fantastisk forår og sommer som vi har haft i år næste år. Men man har lov at håbe.

Så derfor er jeg ude efter flere våddragter. Og har kiggede på disse to. Faldt over Århus sea shop. Som faktisk også har tilbud på våddragter så det er jo perfekt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dette indlæg er skrevet i samarbejde med Århus Sea Shop.

Følg mig på Facebook ─ Følg mig på Instagram

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar