Fashion

Lækre boksershort til kæreste… Ja tak!

Jeg tvivler på at jeg er den eneste der går op i hvad min kæreste har på.

Når jeg samtidig er hende der vasker herhjemme. Så er det nemt at se når manden trænger til nye. Og det er ved at være tid. Og jeg er rigtig glad for at købe underbukser hos Intimo som tilfældigvis også har tilbud i øjeblikket. Bedre kunne det ikke være.

Også må jeg nok indrømme at jeg køber det jeg ønsker at se ham i. Og der fandt jeg denne pakke med 3 fra Armani. Armani har jeg ikke haft købt tidligere. Så jeg holder mig ikke til et bestemt mærke nærmer hvad jeg syntes ser lækkert ud.

Tit syntes jeg at man har set mænd i grimme boksershorts. Men dyremotiver, forvasket eller hvad ved jeg. Hvilke jeg ikke forstår. Der er virkelig utrolig mange flotte par. Så hvorfor skal de lige trække i dem med elefant hoved mm. på.
Burde de ikke blive i skuffet fordi de er sjove. HVIS man vil gennem dem. Men de burde blive i skuffen så de ikke ødelægger udsynet for konen eller kæresten.

Så jeg kan varmt anbefale at tjekke deres site ud.

Dette indlæg er skrevet i samarbejde med Intimo

 

Følg mig på Facebook ─ Følg mig på Instagram

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar