Bolig & Fritid

Bundmaling…

Vejret er jo fantastisk… Og man ser utrolig mange både på vandet. Jeg bor selv meget tæt på vandet. Og burde det meget. Vi har dog ikke selv båd. Men sejler med andre når vi er heldig at blive inviteret med.

Også har jeg haft en par meget sejl interesseret kollegaer som man hører en masse fra. Og ærligt så syntes jeg det er meget tidligt at høre om hvad der skal gøres ved båden når den skal op. Men det er åbenbart noget der bliver planlagt.

For når båden tage op til efteråret/vinteren. Er det helt normalt, at man vasker bunden for at fjerne slim og algevækst. Og samtidig kommer man til at fjerne resterne af bundmalingen.

Så derfor planlægger man at male den.

Men der er godt nok mange ting man skal tænke på når man har båd. Så jeg forstår godt at det for mange er en hobby og noget de går op i med liv og sjæl. Lige som vi andre har andre interesser. Men jeg har faktisk altid gerne selv have båd.

Men jeg har nok ikke lige det der skal til selv for at få den interesse. Så jeg nøjes bare med at tage med når jeg bliver inviteret.

Dette indlæg er skrevet i samarbejde med Netbaad.

 

Følg mig på Facebook ─ Følg mig på Instagram

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar