Bolig & Fritid

Typehuse er ikke bare typehuse i dag….

Vi alle vil gerne have noget unikt efterhånden.
Og man skulle tro at tiden er løbet fra typehusene… Men Det er den bestemt ikke.

Men det er jo fordi at typehuset ikke bare er et typehus i dag. Typehuse Sjælland kan fås som du ønsker det og der er virkelig lavet nogle helt fantastiske huse.

Bare se dette billede det har jeg fundet inde på Onerooms hjemmeside.
Jeg er helt vild med det. Det er i mine øjne ikke bare et typehus. Men det ser ud til at der er blevet sat et personligt præg på det.

Jeg er i flere facebook grupper om indretning mm. Og der er flere der ligger billeder op af deres typehuse. Hvor folk har haft en holdning til typehuse og det syntes jeg er mega synd. For det er ikke som det var en gang. I dag kan man være med i hele processen så man kan få det som man ønsker det.

Jeg er selv typen der gerne vil ind i nyt. Lige som vi har købt ny lejlighed. Jeg elsker det. Og jeg ville helt klart også foretrække at få bygget et typehus hvis vi en dag sku i hus.

Ku dog ikke forestille mig det pt. da jeg nyder at slippe for alt det havearbejde. Og jeg skal kun tage mig af vores altaner og tagterrasse. Og det må jeg sige at jeg nyder efter så mange år i et lille bondehus der krævede arbejde hele tiden.

Dette indlæg er skrevet i samarbejde med Onerooms

Følg mig på Facebook ─ Følg mig på Instagram

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar