Mit engle barn Mit engle barn

Sorgen over tabet af vores søn… Jeg er åben…

Efter tabet af vores søn. Og jeg dermed har valgt at stå så åbent og ærligt frem med det. Får jeg utrolig mange positive tilbagemeldinger. Hvilke betyder utrolig meget for mig. Mange tak!

For mig, er det som sagt vigtigt at sprede budskabet omkring det tabu der er omkring det at have mistet sit barn.
Det er noget der er svært at håndtere og forstå. Og derfor har jeg forsøgt at lukke op for min verden i med og modgang omkring mig sorg. Hvilke jeg løbende vil gøre. For det er en sorg der altid vil følge mig og være i mit liv.
Jeg vil sige at jeg allerede nu har lært at acceptere det og leve med det.

Men alligevel vil jeg sorgen komme op i mit i ny og næ.
Jeg kæmper stadigvæk med at finde en psykolog. Hvilke er et område jeg mener at vi i Danmark ikke har godt nok styr på, og vi i sundhedsvæsnet har sparret væk.

Ærligt… så finder jeg det håbløst at jeg skal kæmpe for at finde det. Det er noget man burde få tilbudt hvis du spørg mig.
Den senest jeg har fået fat på kunne fortælle mig at der er op til 16 ugers vente tid. Seriøst… Jeg har brug for hjælp nu!
Jeg ønsker at få det bearbejdet og komme tilbage til overfladen igen. Og starte mit “normale” liv op igen.

Men noget jeg syntes er lidt komisk er….

Jeg har flere mennesker omkring mig som er gravide. Og de har åbent fortalt det og jeg bliver så glad på deres vejene. Men samtidig er der også de mere bekendte som virkelige forsøger at skjule det fra mig. Og uhh… det kan virkelig irritere mig… Folk siger jo. “Sig det ikke til Winnie” Seriøst… hvad gør lige dig til verdens mester i min sorg. Og hvad jeg har brug for at høre og ikke høre.

Spørg dog i stedet for. Jeg gider ikke være samtale emne for noget jeg ikke har et problem med!

Og nej… Jeg forstår ikke de mennesker der syntes det er svært at andre bliver gravide omkring dem. Men vi er alle så forskellige. Og sørger på forskellige måder.

Men er du i tvivl om noget så spørg heller vedkommende hvordan de har det frem for at antage noget!

Følg mig på Facebook ─ Følg mig på Instagram

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar