Jul

Så er det tid til julekort….

Så står julen for døren. Og det er derfor ved at være sidste udkald til at få sendt julekortene af sted…

Og ja jeg mener det sku… Julekort sender jeg stadigvæk med posten, selv om at man kan sige nok så meget om det fantastisk Postnord. (Jeg håber i kunne læse ironien bag min udtale om postnord 😉 )

Der er simpelthen noget jeg ikke fatter i denne elektroniske verden. Vores post system er simpelthen så forældet at det næsten er umuligt at få et brev ud. Før i tiden ku man poste et brev og kende datoen for hvornår modtager ville have det. Hvilke har en stor betydning for julekort, fødselsdag, gaver mm.

Men nej nej… i dagens Danmark er vores postsystem langt bag ud. Så vi burde måske sende vores breve med GLS. Der går nok ikke længe før de ligger på sammen pris. Sådan som frimærkerne stiger hele tiden. Og de er hurtigere fremme end vi når at kløs os selv bag i.

Men hvorfor sender jeg så julekort… Jo… Det gør jeg forbi at jeg syntes der er noget hyggeligt og gammeldags over det. Vi modtager aldrig noget med posten andet end rudekuverter og reklamer.

Men de skal jo også skrives…. Og ja det skal de… Og det er så super hyggeligt at få håndskrevet julekort. Men seriøst… Jeg når jo kun at skrevet 2 linjer. Så finder jeg en fejl også bliver jeg træt i hånden også kan man ikke læse resten af brevet fordi min skift falder sammen… Ja ja der er meget brok her.

Så min løsning er… Jeg skriver det på computeren, printerne det ud. Og klippe klistrer det ind i et pænt kort jeg har købt.
På den måde er det så meget en win win for alle. Jeg får dem skrevet og sendt af sted på den gammeldags måde. Og folk der får dem kan læse hvad der stå i det.

Men i år var vi selvfølgelig ved at løbe tør for blæk, da jeg langt om længe gik i gang.  Så jeg måtte skynde mig at få googlet hvor jeg skulle få købt blæk henne.
Og i den forbindelse stødte jeg på shopink. Som er super nem og overskuelig. Så vil sige at man nemt og hurtigt kan finde blæk til din HP printer her.

Så… nu er det jeg spørg. Hvad er din undskyldning for at du ikke har fået sendt julekort ud i år?

Dette indlæg er skrevet i samarbejde med Shopink

 

Følg mig på Facebook ─ Følg mig på Instagram

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar