Bolig & Fritid

Private plakattryk…

At få gjort ens hjem til noget privat. Syntes jeg er rigtig vigtigt. Og det er noget der betyder meget for mig! Efter vi er flyttet ind i en nybygget lejlighed syntes jeg at det er vigtigt at gøre de lige og hvide linjer private.

Og eftersom at plakater i hjemmet er meget in, og der findes tons vis af sider hvor man kan bestille plakater i alle afskygninger.

Jeg har dog derimod valgt at få printet personlige plakater med billeder som vækker gode minder og smil på læben. Så jeg har derfor købt fire rammer der er 40×30 cm. Først sendte jeg mine billeder til en dygtig grafiker som jeg har brugt meget. Til f.eks. min top banner. Ham fik jeg til at ændre farve og pudset dem op og han be- eller afkræftet om de kunne printes i den størrelse.

Derefter begyndte jeg at google efter trykkerier hvor jeg kunne få printet. For der er virkelig noget at spare når man bestiller det online.

Jeg stødt i min søgning på denne hjemmeside hvor man kunne bestille mange ting.

Det var derfor muligt at bestille plakatprint hos lavpristrykkerietdk.

Jeg har fået mine fine billeder hjem. Og det er nu kommet op på vores væg i spisestuen. Og jeg bliver virkelig glad hver gang jeg kigger på vores skønne minder. Det at lave noget selv, også få det printet gør bare noget andet for ens hjem. Det kunne være en tekst der betyder noget for en. Billeder som jeg eller noget helt andet. Men det der gør det særligt. Er at man selv har lavet det.

Dette indlæg er skrevet i samarbejde med Lavpristrykkeriet.

 

Følg mig på Facebook ─ Følg mig på Instagram

Relaterede indlæg

1 Kommentar

  • Svar
    Tina
    18. oktober 2017 den 6:21

    Super fint

  • Skriv kommentar