Mit engle barn Mit engle barn

Omtanke betyder alt…

Dagen efter vi blev udskrevet fra hospitalet flyttet der en blomstre butik ind.

Jeg tror alle omkring liggende blomstre butikker kender vores adresse nu.
Blomstre bude kom i en lind strøm og ringet på døren med smukke buketter. Hver gang jeg lukkede døren og stod med blomster og kort i hånden. Græde jeg inderligt…

Men jeg græd fordi jeg var så ekstremt rørt over betænksomheden for de mange mennesker bag blomsterne.

De betød alt for mig og jeg elskede at se hvordan mit hjem svømmede i blomster.
Det var smukt og rørende. Jeg elsker blomster og passede og plejede dem så godt jeg kunne så de kunne stå så længe så muligt. Det gav mig en stor glæde at kigge rundt på alle de betænksomme mennesker.

På et tidspunkt fik jeg samlet de blomster som jeg havde fået…

Orkidéen samt hotel med middag er fra min mor og hendes kæreste.

Så kom der en buket fra min kæreste partner i firmaet. Hvilke rørte mig dybt. Det er ikke nogle mennesker vi omgås normalt. Og de viste først jeg var gravid da den var gal, og min kæreste måtte melde ud på mail at han måtte trække sig lidt. Fordi den stod ikke så godt til herhjemme. Vi stødte da på dem uventet til en fly arrangement dagen før vi skulle indlægges. Og de var på ingen måde bange for at tage emnet op, og viste deres sorg på vores vejene. Det var så fantastisk rart og rørende. Og efter når jeg har stødt på manden er han hurtigt over og spørge hvordan det går med os. Det betyder alt.

Der kom en buket for min kærestes kollegaer hvilke var så rørende. Tænk at mænd tænker på sådan noget. Men det var så skønt og uventet.

Så kom der en buket fra min kærestes far, hans kæreste, min kærestes søster og hendes mand. Det var den gule som du ser bunden af billede. Jeg sendte et billede og takkede. Men fik hurtigt en besked om at jeg nok ville modtage en ny buket. For hun havde bestilt en hvid buket også sku de ikke levere en gul. Så sener kom den hvide i venstre side. Hvilke også er ret flabet. For det er da ikke alle der sender billeder af blomsterne de modtager. Så ved man jo slet ikke om modtageren får den buket man har bestilt og betalt for.

Så kom der en buket. (Den i midten) fra min veninde Gitte hende eks mand og deres dejlige drenge.
Jeg blev så rørt for det havde jeg slet ikke set komme. Da jeg ikke har talt og set Gitte så meget de sidste år. Så jeg var så rørt og taknemlig over deres betænksomhed.

Den hvide til højre kom fra min skønne barndoms veninde Lara. Hvilke faktisk også var mega uventet. Selv om at hun er ret tæt på mig. Så havde jeg ikke forestillet mig at hun tænkte på det, midt i hendes altid hektiske hverdag med studie og to børn.

Lige efter jeg havde taget det fælles billedet af blomsterne. Kom der endnu en buket. Fra min kæreste 2 brødre og kæreste. Meget smuk med liljer i. Det endte med at jeg havde liljerne stående alene i en vase. Da de holdte langt længere end resten af buketten.

En dag da vi kommer hjem, efter at have været ude og kigge på ting til lejligheden. Står der en kæmpe buket lange hvide liljer samt en stor flaske Rosé som var fra min veninde Camilla. Hvilke jeg var meget overrasket over. Det jeg blev overrasket over var at hun havde ture komme forbi og sætte det foran døren og ikke bare sende det. Da jeg på daværende tidspunkt ikke talte med nogen endnu. Men det kom ikke bag på mig at hun kom med blomster og Rosé. Hun er en af mine tætte veninde hvor jeg virkelig har kunne mærke hende sorg hele tiden. Hun bar sorgen sammen med mig. Hun var sener også den første jeg ringede til og sås med. Ku virkelig mærke at hun sørget sammen med mig. Og må sige at det er også hende jeg ringer til når jeg er ked af det og har brug for at tale om det. Så hun er også nævnt i mine tidligere indlæg. Men hvor er jeg øv over jeg ikke har et billede af min hoveddør med den kæmpe flaske og lange liljer som sku stå i en stor gulvvase.

Hvis alt dette så ikke skulle være nok. Så fik vi også tilsendt en brunch for 2, fra min mors veninde Marie. Hvor var det fantastisk og betænksomt og min kæreste og jeg benyttet den samme dag. Vi havde en dejlig dag med en skøn hyggede brunch.

Men det var ikke alt… Efter at jeg havde offentliggjort det på min blog. Gik der få timer før det ringet på døren. Og det var min “terrasse nabo” som jeg kalder hende fordi deres terrasse støder op mod vores. Men de bor i opgangen ved siden af. Hun som stod med en blomst, flødeboller og en flaske rosé.

Jeg nået kun lige at lukke døren efter hende før tårerene  stod ud af øjnene på mig. Jeg husker det så tydeligt. Jeg stod med armene fyldt af ting og jeg gled bare grædende sammen på gulvet. Det var en følelse af lettelse. Jeg var blevet set og hørt. Folk læste det jeg skrev. (Ja ja jeg kunne se at mit første indlæg blev læst af mange tusind mennesker) Men det er ikke det sammen som at der faktisk var en der kom med en anderkendelse af min sorg.

Vi kendte ikke hinanden så godt på det tidspunkt. Havde mødt dem til vores gril arrangement hvor vi havde talt. Men ellers ikke. Så jeg blev meget rørt over betænksomheden.

Og så snart jeg fik samlet mig sammen fik jeg ringet og fortalt min kæreste det som syntes det var så fantastisk og betænksomt og de flødeboller forsvandt hurtigt sammen med roséen. Blomsten står endnu.

Hvis det så ikke sku være nok. Kom min mor i sidste uge med denne smukke buket.
Som hun havde fået penge til at købe af hendes veninde Jette.

Omg. Hvad skal jeg dog snart sige til den betænksomhed fra virkelige uventet sider.
Gud hvor er det betænksomt. Jeg har fået brunch fra min mors ene veninde og en blomst af den anden veninde.

For mig er det en stor og taknemlig anerkendelse og ikke kun af vores smerte. Men også af min mors smerte. For hun havde virkelig glædet sig over at hun skulle være mormor for første gang.

Og… i og med at der kommer ting fra hendes veninder er det et bevis for mig om at de også taler om det. Så min mor kan få talt om hendes smerte og sorg. Over at miste sit barnebarn som hun hende ikke har mødt endnu.

Ingen kan tage titlen fra hende. For hun er blevet mormor.
Og vi er blevet forældre.

Jeg er så taknemlig og det betyder så meget for mig!

Følg mig på Facebook ─ Følg mig på Instagram

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar