Fashion

Dansk tøj brand…

Nu hvor det er sådan et skønt dansk sommervejr er der jo masser af ting man kan finde på at lave…

Gud hvor var det ironisk skrevet… 😉

Flere gange har jeg slæbt puder og tæpper ud på terrassen fordi jeg vil nye de få solstråler og 2 min efter står det ned i stænger… Seriøst så er det rigtig dansk sommer. Så igen sidder jeg og googler alt muligt.

Denne gang er jeg faldet over dette danske brand. Wood Wood.

De skrive om sig selv:
Wood Wood er et dansk brand, som blev startet i 2002 af tre graffiti malere. Wood Wood virksomheden fik sin begyndelse i en tidligere vinkælder, der var beklædt med træpaneler. Og med en reference til karakteren Jimmy Two Times (der siger alting to gange) i Martin Scorsese-filmen »Goodfellas«, kom navnet Wood Wood til verden.

Det er sku da skønt at læse hvordan danske brands opstod.

Jeg fandt et stort udvalg her af deres tøj.

Jeg syntes at de laver noget spændene og anderledes tøj. Der er tøj til en hver smag. F.eks. denne almindelige hvide skjorte som alligevel har noget kant i form at den sorte kan på lommen.

Personligt syntes jeg at det er rigtig vigtigt at man støtter op om de danske mærker. Jeg holder selv meget af at google og læse om de danske brand og især hvis der står en lille historie om hvordan de opstod.

Indlægget er skrevet i samarbejde med Zonation store

 

Følg mig på Facebook ─ Følg mig på Instagram

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar