Indretning

Kender du typen…

Åhh kender du typen der hader ledninger. Jeg hader at se dem ligge over det hele.

Nu hvor vi er blevet endnu mere elektroniske har vi endnu flere ting vi skal bruge ledninger til. Det vil sige endnu flere ledninger.

Jeg hader dem og jeg gider ikke at se på dem. Så mit store problem under indflytningen/indretningen af vores nye lejlighed er at kunne se så lidt ledningerne så muligt.

Mange med kontor job kender det helt sikker… Man sidder ved sit skrivebord, og får rodet fødderne ind i den bunke ledninger som ligger under bordet. At man på lang afstand kan se de lange orme der slanger sig over gulvet i flere farver.

  1. Det er ikke pænt
  2. Det kan være farligt at de ligger og flyder da man kan falde i dem.
  3. Rengøringen bliver nemmer og bedre hvis de er væk
  4. Det forbedre indeklimaet

Så er det ikke 4 gode grunde til at man skal få de ledninger væk.

Hos Ergopartner har de stor fokus på ergonomien og dertil er kabelbakker også vigtige del for at høje indeklimaet og faren ved at have ledningerne liggende over det hele. Prøv at tjek kabelskjuler hos Ergopartner ud. Her finder du mange muligheder for at gemme dem væk.

Jeg kan f.eks. gode lide deres klik system. Hvor man tydeligt kan se hvor hvilken ledning føre hen. For os kontor nusser har vist alle ligget under bordet og råbt til en anden kollega… “Er det denne ledning“… Mens vi ligger under bordet og hiver i de forskellige ledninger. Hvilke nok har set rigtig sjovt ud. 😀
Men om ikke andet syntes jeg at det er vigtigt at man tænker på de muligheder man har for at skabe den bedste arbejdsplads for en selv og sine omgivelser.

Dette indlæg er skrevet i samarbejde med Ergopartner.

Følg mig på Facebook ─ Følg mig på Instagram

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar