Fashion

Sommeren er kommet…

Så er sommeren kommet… Denne weekend har været helt fantastisk. Solen har skinnet og det har været fantastisk dejligt vejr.

Men har jeg har tid til at nyde det? Næhh det har jeg ikke…. Vi er ved at pakke alt ned, da vi langt om længe overtager vores længe ventet lejlighed.  Vi får overdraget nøglen i morgen tirsdag.

Vi har købt en spa, som vi skal have stående på terrasse. Den skal hentet onsdag med en kranbil og jeg er så spændt på at se den spa flyve op i luften når den skal løftes. Men samtidig er jeg død nervøs.

I dag har jeg haft lidt tid til lige at fordøje det hele og google lidt.
Og det indebar en søgning efter nye badeshorts til kæresten. Da jeg kunne konstatere under ned pakningen af hans tøj at hans gamle badebukser snart måtte lade livet. 😉

Jeg fandt da et stort udvalg hos Intimo af badebukser. Som gjorde det ret godt.
Det der betyder noget for mig, er at det er en god kvalitet og de samtidig ser godt ud. For ærligt så skal de holde til at blive brugt en del gange uden at de mister for meget farve eller elastikken svigter.

Badebukser udsættes for sol, salt, klor mm. hvilke er krævende. Så derfor køber jeg altid mærke/kvalitet badetøj og ikke et billigt par på en badeferie.

Så… Tænk over jeres valg af badetøj. Jeg glæder mig i hvert fald til at modtage nye badebukser til kæresten.  Så kan han se godt ud når han hopper i spaen eller havet! 🙂 Så er det bare spændene at se om vi deler samme smag.  ti hi…

Dette indlæg er skrevet i samarbejde med Intimo

Følg mig på Facebook ─ Følg mig på Instagram

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar